ترسیم آینده شغلی کارکنان در این شرکت
یکی از نقاط ضعفت را بگو. این سوال یکی از سوالات ساده و همیشگی برای مصاحبه کاری است. البته هیچکدام از کارجویان دوست ندارند راجع به نقاط ضعف خود صحبت کنند. پس چیزی را به عنوان نقطه ضعف خواهند گفت که در حقیقت نقطه قوتشان است.
مثلا در جواب این سوال معمولا میگویند که:
نقطه ضعف من اینه که بیش از حد کار میکنم.
نقطه ضعف من اینه که بیشاز حد کمالگرا هستم.
همین موضوع برای شرکت ها هم صادق است. در طی پروسه مصاحبه کاری شرکت ها هم نمیخواهند نقاط ضعف خود را بیان کنند. مثلا رفتارهای عجیب و غریب مدیر عامل. کارجویان یک بینش کامل درباره شغل و شرکت شما میخواهند . شاید این افراد با یک مدیر عجیب کنار میآیند!
در واقع هر دو طرف در مصاحبه کاری، خوب، بد، زشت را میخواهند.
همانطور که کارکنان خواهان دانستن شفاف نحوه کار و آینده شغلی خود هستند، کمپانی ها هم میخواهند نقاط قوت و ضعف کارجویان را بدانند.
راه حل اشتراک گذاری تجربه کار در شرکت شماست پیش از اینکه که کارجو استخدام شود.
یک پیشنمایش شغلی واقع بینانه به کارجویان این فرصت را میدهد تا حس کارکردن در کمپانی را قبل از شروع کار حس کنند.
این معرفی برای کمک به کمپانی برای سنجیدن کارجو در کنترل شرایط کاری سخت است، به کارجو هم این اجازه را میدهد تا نحوه کار در کمپانی و زیر دست مدیر را درک کنند.
با پیشرفت تکنولوژی، شرکت ها از برخی ایدهها نو آورانه برای ساخت یک پیش نمایش شغلی استفاده میکنند:
-
ارائه تصاویر و فیلم هایی از محیط کاری
-
ویدیو هایی از جلسات داخلی
-
ارائه صحبت ها و نظرات دیگر کارمندان
-
اشتراک محتوا در شبکه های اجتماعی
امروزه مشتریها قبل از خرید تحقیقات کاملی انجام میدهند. مشخصا، پیدا کردن کار بسیار مهمتر از خرید است. هیچ چیز این را توجیه نمی کند که شما 10 ساعت برای مقایسه آیفون ایکس و گلکسی اس 10 وقت بگذارید، و برای پیدا کردن شغل آیندهتان فقط 30 دقیقه وقت بگذارید.
کمپانیهای هوشمند به دنبال راه هایی هستند تا تجربه کار را قبل از تصمیم کارجو به او منتقل کنند. این به معنای سختتر کردن فرآیند استخدام نیست بلکه کمک می کند کارمندی پیدا کنید که با کمپانی خو بگیرد که در بلند مدت ثمرات آن را برداشت خواهید کرد.
مقالات مرتبط: 6 نکته برای استخدام بهترین کارجو